2020 var ett minst sagt ett annorlunda år, inget blev riktigt som någon hade tänkt sig. Rinna byalags syfte, som är att skapa gemenskap och sammanhållning i byn, fick sättas lite på paus. Och då Covid-19 fortfarande gör att vi får hålla distans och inte kan träffas så har vi i styrelsen beslutat oss för att skjuta upp årsmötet som vi brukar ha i början av februari tills i maj.  Vår förhoppning är att vi kanske kan hålla till utomhus då om vi inte kan träffas som vi brukar. Vi återkommer med mer information om det längre fram.

Däremot blev både Rinnabadet och Åsabackarnas vandringsled väl besökta under 2020. Vi har fått mycket beröm av våra badgäster att badplatsen har blivit så fin med ny sand och nymålade omklädningsrum. Så ett extra tack till er som målade, klippte gräs, plockade upp gåslort och fixade vid badet och vid vandringsleden, ni är guld värda!

Vi hoppas på att vi snart kan träffas igen och ha våra mingelkvällar vid Rinnasalen och tema kvällar så som till exempel julfest och musikkvällar.

Ekonomin ser god ut, dock har vi inte sett till några pengar från kommunens fond som vi blev lovade än. De största utgifterna under förra året var den delen av iordningställandet av badplatsen vi fick betala (den andra delen stod kommunen för).

Håll distans och var rädda om er så ses vi så snart vi kan!

Inbetalningskort för medlemsavgift för 2021 och städschema för badplatsen säsongen 2021 har kommit till i brevlådan till alla medlemmar. Om inte så hör av er till oss.

Varma hälsningar från

Styrelsen i Rinna byalag